Smuts är INTE bra

Somnade snabbt och sov två timmar istället för en. Återstår att se hur det påverkar möjligheterena till en god natts sömn.
Var med en sväng i tvättstugan och körde ett par maskiner. Tittar på paketet till tvättmedlet, VIA, där det står att smuts är bra. På bilden är det rena klara färger och två äckliga ungar som skrattar. Allt skinande rent med lite hollywoodsmuts i barnens ansikten. Jag tänker på VIA:s tvreklamfilmer där allt alltid är skinande rent. Förutom att någon fått en perfekt ketchupfläck mitt på tröjan, kanske en charmig oljefjäck på kinden eller varför inte favoriten ett perfekt rent golv förutom fotspår av lera.
Om dom vidriga människorna på vias reklambyrå levt i den riktiga världen så hade dom aldrig kommit på en sån fånig och äcklig reklam. Dom skulle ha en bild på hur det ser ut med smuts på riktig. Kanske en fjortis som spytt ner hela sin tröja och halvligger mot en vägg och sover samtidigt som hans kompis pissar på vägen bredvid och pisset strilar för fullt och skätter här och där och orsakar mörka fläckar på dom delar av kompisens vita tröja som inte är tyckt av spyor...
Eller varför inte en bild på en baby som äter och får barnmaten på alla ställen UTOM i käften.
Lägg därtill texten smyts är bra!
Hade jag haft ett tvättmedelsmärke hade det stått "Smuts luktar illa... Se till att hålla dig ren! (annars får du aldrig ligga)"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0