Riktigt riktigt roligt.

Jag skrattar inte särskilt ofta högt och speciellt inte när jag är ensam. Idag skedde ett undantag.
Det hela handlar naturligtvis om bögar (inget är väl så kul som skämt om kuddbitande pojkar).

image49

Bilden ovan föreställer Brendan och Thomas på deras bröllop i Canada 2003.
Föga visste dom då att deras fina bild skulle komma att användas i en varningskampanj mot gayäktenskap i Polen fem år senare... :D
Presidenten använder bilden som ett varnande exempel på vad som kan hända om Polen skriver på EU:s lissabonfördrag. "Då kan vi snart ha gaybröllop i vårt land!"
Det visades flera bilder samt videosekvenser från bröllopet när presidenten höll sitt tal.
Riktigt riktigt roligt. Bögarna på bilden är inte lika roade dock. Men det kan dom gott ha. Förstår egentligen inte varför dom är upprörda. Dom är ju vana att bli knullade i rumpan till vardags...

Civilkurage #1

Se på dessa äckliga stackare...

image48

Dessa två vidriga individer medverkade nyligen i ett program på TV4. Programmet, för de som inte vet, bygger på att man letar upp de vidrigaste svin som vandrat på denna jord och skickar dit två kärringar som sanerar deras bostad.
I just detta fallet så möttes tanterna av en vidrig lägenhet fylld av matrester, pizzakartonger och annan skit överallt. Skiten möglade  och mesarna på bilden hade inte några problem eller direkta synpunkter på det hela.
Flickan jobbade vid tiden för programmets sändning i en butik som säljer te och kaffe. Dagen efter sändningen fick hon sparken. CIVILKURAGE!
Hennes fd chef hade stake nog att ta bort denna vidriga varelse från butiken. Ingen vill köpa matvaror av ett äckligt svin. Kudos till honom!
Jag nominerar dessutom dessa två idioter till att delta i en tvshhow som jag slipar lite på. Arbetsnamnet på programmet just nu är "stora tunga objekt faller från höga höjder och träffar hemska människor". Jobbar på ett bättre namn... ;)

Obotlig sjukdom...

Om jag nån gång får beskedet att jag har en obotlig sjukdom och endast en viss tid kvar att leva så vill jag göra lite nytta innan jag lämnar jordelivet. Därför ska jag isåfall göra mitt yttersta för att bringa nedanstående personer av daga på riktigt smärtsamma vis.

image45

En vidrig person med vidriga åsikter och som låter vidrigt när hon talar. Ful är hon också.

image46

Denna varelse är ondskan personifierad. Han står för allt som är falskt, talanglöst, lismande vidrigt i världen. Extremt ful är han också.

image47

Denna person skulle vara den första jag skulle åtgärda. Jag blir arg och hatisk så fort jag ser eller hör henne. Hon har extremt ful röst och så pratar hon som en treåring också. Talanglös naturligtvis, korkad, jobbig, illaluktande är några av de adjektiv som passar bra in på hennes beskrivning. Hon är jävligt ful också. Jag hatar henne. På riktigt.

Årets icke-nyhet?

image44

Rubriken lyder: Tori Spelling har opererat brösten

I artiklen framgår att rykten har florerat i hollywood i flera års tid och att nu erkänner äntligen "stjärnan" att hon opererat sig.
Känns skönt att det är utrett nu..

Visdomsord

Detta klipp tittar jag på flera gånger i veckan.
Det hjälper mig och får mig att må bra.
Jag gillar sånt.

http://www.youtube.com/watch?v=OBtO8Ay1MNk

Stallone är ett geni.

Vad hände?

image43

Sitter och slötittar på gamla klasskamraters profiler/fotoalbum på facebook.
Det är inte kul. Människorna ser utklädda ut. Medelålders damer och herrar som klätt ut sig i ett sista desperat försök att verka unga och hippa. Riktigt löjliga verkar de flesta vara. Kommer jag sluta på det viset eller är jag kanske redan där?
Otrevligt är det iaf.

YouTubedrömmar

image42

Så har jag återigen haft en dröm som jag kommer väl ihåg.
Den här gången är jag och en person i min bekantskapskrets ute och går. Jag kommer i fortsättningen kalla personen för X.
Vi är ute och går i ett terrängspår som finns in närheten av mitt hem. Det är höstfärger ute och löven är vackert gula och röda. Vi traskar tillsammans bredvid varandra och pratar om ditt och datt. Stämningen är på topp.
När vi gått en bit säger jag glatt: Häng med här så ska du få se nåt coolt!
Vi går in på en sidostig som är svår att upptäcka då den nästan är helt igenvuxen. När vi gått några minuter från elljusspåret når vi en glänta. Där ståtar en stor träanordning som jag byggt. Inte lika gedigen och fin som på bilden inte. Det är en mycket hög konstruktion med en smal trappa med höga räcken. Högst upp är det en platå där en person precis får plats att stå. Där finns inga räcken. På platån sitter också en mycket kraftig påle där jag knutit och förberett en hängsnara.

- Se så fint jag gjort iordning!
- Eeeh. Ja det är... Jättefint...

Min sinnesstämning är mycket gladlynnt och lättsam. X börjar bli något reserverad och har stannat i stegen.

- Kom kom! Se vad fint jag har gjort här.
X står kvar som förstenad. Jag går fram till X och fattar X:s hand med ett hårt grepp och går mot konstruktionen och upp för trappan.

- Aj du gör mig illa!
- Haha! Du ska inte vara dum nu. Utsikten är värd att dö för! Haha!

Nu har det hela övergått till en kamp som blir allt våldsammare. Jag är dock så uppe i varv att jag inte märker av rädslan och motståndet hos X. Det är det mest naturliga och roliga i världen att tvinga upp X för trappan.

- Se så! Prova snaran nu! Du kommer tycka om det.
X gråter och försöker hålla fast sig i räcket så gott det går.

Jag skrockar glatt för mig själv och tvingar in X huvud i snaran.

- Haha din lilla latmask! Allt ska jag behöva göra själv! Men det är ok. Stå bara alldeles stilla nu.

X är nu mer eller mindre hysterisk, i chock. Oförmögen att göra annat än att skaka, grina och se hur snoret rinner ner för hakan.
Jag springer snabbt ner för trappan och går en liten bit bort och halar fram en liten filmkamera.

- Jättebra där! Solen är perfekt! Ljuset blir perfekt!

Nu märker jag att stativet som jag ställt ditt och förberett för kameran är borta.

- Vänta på mig däruppe! Jag måste prata lite med dig.

Jag rusar upp för trappan. Ställer mig tätt intill bakom X och pratar med munnen alldeles intill örat på personen.
Nu är sinnesstämningen förändrad. Istället för glad och avslappnad är jag nu hotfull, aggressiv och påtagligt stressad. Svett droppar ner för pannan på mig.

- Så här är det. Nån har snott stativet för mig. Jag måste själv stå där nere och filma. Tanken var att jag skulle stå som jag gör nu och bara knuffa ner dig. Nu är allt ändrat och du måste själv göra detta för min skull.

X gråter nu hysteriskt. Jag ruskar om personen hårt och kraftfullt.

- Skärp dig nu! Lyssna nu noga på mig. Det här är det sista du nånsin är tvungen att göra sen är du fri för evigt.
Jag kommer gå ner och när jag är redo så kommer jag räkna till tre. När jag kommit till tre så ska du ta ett steg framåt. Det är allt! Fattar du?

Jag drar fram en kniv, en schweizisk armékniv eller liknande, och håller knivseggen alldeles intill X:s vänstra öga.

- Tro inte att du kan fly från detta. Detta är ditt öde. Ditt öde och min dröm. Tro inte att du kan fly från mig. För hur fort du än nånsin kommer springa så springer jag fortare än du. Och du vet att jag aldrig kommer sluta att springa förrän du är fast igen. När jag får fast dig så kommer jag skära ut ditt vänstra öga och tvinga dig äta det. Sen går vi tillbaks hit och gör om och gör rätt. INGET ska få hindra mig och min dröm. Den här skiten ska upp på youtube ikväll. Det finns ingenting du kan göra för att förhindra det.

Sen minns jag inget mer. :)

En fuskares ansikte...

image41

Jag har länge hävdat att Kallur är en fuskare.
Idag fick jag kvitto på att jag haft rätt hela tiden.

Steroiderna har nämligen tagit ut sin rätt. Musklerna har växt i en takt som inte kroppen klarat av och därmed drabbades hon av en bristning i låret. Kul!

Jag dricker en skål för mig själv och ler.


Märkliga drömmar

image40

Inatt drömde jag en del märkligt som jag för en gång skulle kommer ihåg.
Hemma har vi ett spel där man ska dansa och trampa på en matta.
I drömmen var mattan lika stor som hela rummet.
Det hela börjar med att jag ska testa det hela. På nåt vis ser jag framför mig en kvinnlig skepnad.
Man ser inte med detaljerade grafik utan bara röda streck som bygger upp konturerna.
Jag provar att röra mig. Skepnaden gör exakt samma rörelser som jag. Coolt! När jag kommit
över den första choken så börjar jag klämma mig på brösten. :)
Nästa grej jag kommer ihåg är att jag spelar ett spel där jag är en stor mäktig krigare. Mitt vapen i spelet är ett stort svärd och det jag svingar på riktigt hemma i lägenheten är att av mina kill billsvärd som jag har. Jag minns att jag oroade mig lite för att rispa filmduken med svärdet eller någon av mina kompisar i soffan. Eftersom spelet är så roligt så bestämmer jag mig för att det inte är något att bekymra mig om. När jag ser i spelet så ser jag inget av det som sker i lägenheten. Vet inte hur det funkade om jag hade nån form av glasögon eller hjälm på mig. Det framkom aldrig av drömmen. Hur som helst så ser jag rutnätet som jag går på ovanifrån. Jag går för fullt och ser snart tre röda prickar utöver min egen prick. Jag väljer att anfalla den största pricken, eftersom jag utgår ifrån att den är farligast och bör oskadliggöras snabbast, och får då en liten prick på mig som enträget sitter fast.
När jag oskadliggjort den stora pricken så ändrar jag läge på nåt vis så jag ser vad den lilla pricken är...
Jag tittar ner på mitt bröst och ser att det sitter en decimeterstor spindel där. Jag viftar med svärdet panikslagen men det är för stort för att jag ska kunna oskadliggöra spindeln. Den hinner då sätta gaddarna i mig och jag skriker högt AAAAAJ! och vaknar då. Jag viftar frenetiskt med händerna över bröstkorgen samt sparkar med benen som om jag trampat i nåt äckligt. Sen klarnar allt och jag inser att jag drömt.
När jag är tillbaka vid mina sinnens fulla bruk tänker jag, "Haha! Elaka drömspindel jag drar det längsta strået! Nu får jag nämligen sova ett par timmar till. En rejäl snooze får jag tack vare att du väckte mig!"
Tittar på klockan i mobilen och ser tiden 05:27. Alarmet är satt att ringa 05:28. SKIT! Elaka drömspindel!
Jag hatar spindlar...

Rambo 4!!!

Imorgon är det premiär på Rambo 4.
En film som ska avnjutas så snart som möjligt
Googlade lite efter bilder till den och hittade en annan, liknande film.
Något att se innan premiären kanske?
Jag hinner tyvärr inte ikväll men något för dig kanske?

image39

Är man tjock så är man.

Man kan göra mycket med smink och genom att piffa upp håret. Men det går iaf inte komma ifrån det faktum att alla bara ser den stora magen. Som på den här bilden tex.

image38

Den ultimata vårklänningen!

Sökte på google -bilder- på springdress.
Detta är resultatet och såledees normen för hur en vårklänning ska se ut.
En modell för vuxna och en för barn.

image37

Snutjävlar, nu har det hänt igen.

Jag har sagt det förut och sagt det igen. Poliser ÄR svin. Dom kan dessutom bete sig hur som helst och den värsta påföljden är att dom ev får lite betald semester.
Hoppas att många poliser dör idag så att vi får lite poetisk rättvisa.

http://www.nwt.se/ArticlePages/200803/04/20080304100232_NWT972/20080304100232_NWT972.dbp.asp

RSS 2.0