136

Hejhej!

Jag gjorde ett sk IQ-test på internet. Det gick bra. 136 var mitt resultat...

"Namn: Ville
Ditt totalresultat:
136
Resultatkategori: Mycket hög


Du fick bättre resultat än 99 % av populationen."

Jag är speciellt förtjust i den sista meningen. Jag har verkligen tagit den till mig. Nu förstår jag plötsligt varför jag föraktar och finner dom flesta människor som störande boskap. Dom är helt enkelt underlägsna mitt bländande intellekt.
Eftersom det inte är 100 st som läser den här bloggen så kan det inte heller finnas någon som är smartare än mig. Därför så vill jag ta tillfället i akt att göra er extra uppmärksamma på det jag skriver så ska ni förhoppningsvis kunna ta åtminstone några av mina visdomar till er och göra er färd mot döden lite lättare.
Jag kommer i fortsättningen undvika platser där det kan finnas fler än 100st för att förvissa mig om att jag är den med höst iq på platsen.

Nu är jag tillbaka.. på riktigt! :D

Yoyo!

Vad har hänt sen sist jag skrev?

Jag hade födelsedag häromdagen. Fick lite skit och allt var väl.

Jag hittade fjärde boken i serien om Ceasar och har läst halva ungefär.

Jag har jobbat på som en iller och fått riktigt mycket gjort. Har dock sett till att få in massor av nya saker att göra.

Jag har fått höra att jag är fetare än nånsin.

Jag har bestämt mig för att köra bmwcupen nästa eller nästnästa säsong.

Taking Care of Business

Ekorrhjulet snurrar på. Har stigit upp 05.45 som vanligt i morse. Jobbat på som vanligt. Kommit hem och ätit Thaimat. Sett på hells kitchen. Nu sitter jag i soffan och laddar inför Morden i Midsommer som är ett måste under varje sommar! Trots att kvalitén på serien dalat dom senaste säsongerna så hör mord i den brittiska landsbyggden till den svenska sommaren.
För övrigt har jag läst ut den tredje boken om Julius och endast den fjärde återstår. Den finns dock inte på ica så jag måste beställa den tror jag. Ska se om den finns på akademibokhandeln här i stan först.
Därefter ska jag köpa lite mer rent historiska böcker om romarriket för att fördjupa mig i det hela på allvar. Det är en perfekt hobby för en tönt som jag.
Apropå töntar så är den största tönten av alla på tv just nu. Allsång på Skansen heter programet och tönten heter Anders Lundin. Denna vidriga varelse... Innan hans tillträde så ansåg jag att Lasse Berghagen var falskheten personifierad. Nu vet jag dock bättre. Anders Lundin är minst tio gånger så falsk som Lasse. Ett vidrigt äckel är han. Om terrorister kapade sändningen och fäste fem rep, ett i vardera arm ben och huvud, och därefter drog i dom tills han slets i stycken så skulle jag skratta. Jag skulle se till att spela in programmet så jag kan se på det varje jul då dom övriga envisas med att titta på kalle och hans vänner. Det vore härligt! Jag uppmuntrar ingen till att ta lagen i egna händer men jag skulle inte bli ledsen om så skedde.
Åskan har hemsökt våra trakter. Det var lite småmysigt men strömmen försvann på jobbet i cirka 5 minuter så jag förlorade lite tid. Ett hollywoodregn pågick också en kort stund. Ett sånt där regn som får kraften i duschstrålen att blekna i jämförelse. Jag pausade i mitt yrkesutövande och njöt av kraften i skådespelet. Där förlorade jag ytterligare några minuter... Såna regn kommer bara en eller kanske två gånger per sommar så man får lov att njuta av dom när dom väl är här resonerade jag.


Sunny Beach

Igårkväll somnade jag framför Foyle's war så det blev inget inlägg.

Hur som helst så läste jag lite om sunny beach på aftonbladet. Det står att under tio dagar så har 4 flickor i åldrarna 16 - 18 år hävdat att dom blivit våldtagna. Vilket trams.
Om ett gäng fjortisar åker till ett ställe för att supa, skrika, droga, klä av sig nakna, ha sexorgier med alla som vill så får dom räkna med att det kommer någon härlig snubbe i femtioårsåldern och sätter på dom (då är det försent att ångra sig). Det är inte mer än rätt med tanke på hur idioterna stör lokalbefolkningen.
Dagens ungdomar har ingen uppfostran då som saknar föräldrar som gör annat än att lyfta bidrag och spela tvspel. Återinför rätten att aga för lärarna i skolan så ska ni se att det blir ändring!

Brunette gets fucked by everyone!

Fan vad trött jag är på SPAM!
Nu ska jag på promenad. I afton kommer säkert några rader...

fredag den 13:e är över

Yo mina vänner!
Yttre omständigheter som jag inte råder över själv har begränsat mina möjligheter att skriva här under ett par dagar. Jag räknar med att komma med en resumé över dom senaste dagarna inom kort!
Tills dess... Sov gott!

Onsdag 11:e juli

Yoyo!

Idag var jag riktigt seeeg när jag gick upp 05.45 som vanligt.
Arbetet flöt på fint. Klockan 10.00 hade jag dock ett möte i stan så jag var tvungen att avvika en stund. 11.00 var mötet klart och 11.15 var jag tillbaka. Jag tappade 1 timme och 45 minuter på det hela ungefär så jag struntade i lunchen idag och jobbade fram till 16.10. Eftersom jag beslutat att laga mat under kvällen så stannade jag till på ica stjärnan för att införskaffa lite nödvändiga ingredienser. Utöver dessa så köpte jag också lite nödproviant i form av 4 kexchoklad och en tip top. Jag åt en kexchoklad på vägen till bilen och under bilresan hem åt jag min tip top.
När jag väl var hemma så åt jag en till. Nu har jag två kvar och jag tänker smälla i mig en till under kvällen.
Jag  badade länge och väl idag och läste om ett slag i Gallien.
Värt att notera idag var att jag råkade ut för en ovanligt stor idiot i trafiken. Idioter stöter man ju på dagligen men detta var lite utöver det vanliga.
Jag närmar mig korsningen och ligger bakom en annan bil. Bilen stannar vid korsningen och ligger till höger och blinkar höger. Istället för att köra lägger pajasen i backen.
-Hmmm, här kan du inte vända lilla vän. Tänker jag tyst för mig själv.
Sen börjar clownen att hastigt backa rakt mot mig! Jag håller tutan intryckt och i grevens tid ställer han sig på bromsen. Därefter lägger han i ettan och sticker iväg fort som fan. Hoppas han sitter och skäms någonstans.
Idag har tyvärr solen börjat skina lite. Det är illa.

Åter till ordningen

Nu när dettta lilla tramserie är avklarat så kan jag återgå till det normala.
Har inte skrivit på ett tag pga att jag varit lite lat helt enkelt.
I övrigt har inga jordomvälvande saker inträffat i mitt liv. Jag har jobbat på som vanligt utan incidenter ett par dagar, tränat och läst vidare om Julius Ceasar.
Ska se om jag kommer i form att skriva lite mer genomtänkta saker...

Sexistisk?

Yo!

Jag har fått höra att jag skriver grabbiga och sexistiska saker i min blogg. Vill bara säga att jag inte alls håller med om detta. Jag lägger in en bild enbart i syfte att illustrera ämnet.
image2

Summerar upp helgen lite

Känner att jag har legat en dag efter här.
Tänker råda bot på detta nu.
Igår så gjorde jag inte  något nyttigt direkt. Jag var förbi onoff och köpte lost säsong 2 för 199:- och 24 säsong 5 för 299:-. Mycket rimliga priser!
Sedan kom jag till min egentliga destination som var Biltema. Där införskaffade jag lite spikar och lim som jag behöver då jag ska snickra lite på jobbet idag. Biltema är verkligen ett ställe som lockar till sig the scum of the earth... Fullt med bilar utanför och massor av vidriga varelser därinne. Rena rama freakshowen är det därinne. Det är som att hamna på ett psykhem i en Hollywoodfilm. Fullt med, efter flera års inavel, vanskapta, fula människor. Dom klär sig konstig och ser konstiga ut och beter sig otrevligt. Konstigt nog har dom pengar att betala med, annars hade biltema kursat för längesen, men jag vill inte veta hur dom fått tag på dom. Förmodligen rånar och mördar dom folk som kört vilse och fått slut på bensin och frågar dom om hjälp... Burr!
Efter detta jobbiga kom jag hem. Tack vare det dåliga vädret kunde jag och Bå titta på 6 avsnitt på rad av ovannämnda 24. Riktigt bra som vanligt! :)
När kvällen kom så såg vi på dagboken... Det blev även en hel del popcorn, glass och söta drycker under dagen.
Idag har jag varit på jobbet och jobbat ett par timmar.
Nu sitter jag och tittar på Formel1.
Visst har jag ett spännande liv... ;)

Strutter!

Tvi tvi!

Har i princip bara slappat sen jag skrev här sist. Det känns inte bra. Jag känner mig som en onyttig och oproduktiv varelse.
Igårkväll var jag på bio med Bå och bror. Vi såg på Die Hard 4.0. Filmen hade inte mycket att komma med man jag bytte ut soffan hemma mot en spånskiva i biografen för en kväll iaf.
När vi kom hem zappade jag på tv:n en stund och fastnade på MTV och programmet Strutter! Det blandade skit med ren genialitet! Vissa inslag var bara vulgära och saknade poäng. Andra var alldeles underbara och så härligt sarkastiska att jag satt och gapflabbade i soffan. Jag kan inte beskriva det på ett sätt som gör det rättvisa. Men det byggde i princip på att man fick se olika klipp såsom kändisbilder, rockvideos och konstiga inslag för nöjesprogram samtidigt som programledaren kommenterade... :) För jävla bra alltså.
Här är en länk till några klipp. Finns mängder på youtube. Sök på strutter bara...
http://www.youtube.com/watch?v=UfvIQ7W2Aag
http://www.youtube.com/watch?v=ZvChFcimLlo

Frrrrrrrrrrrrrrrrrrrredag IGEN!

Yo yo YEAH!

Arbetet idag har flutit på riktigt dåligt och jag har inte alls fått så mycket gjort som jag borde.
Träningspasset efter jobbet gick dock riktigt bra och jag känner att krafterna börjar komma tillbaka och att jag kan börja pumpa på på allvar.
Idag var det vattenmelon till efterrätt. Helt ok MEN med tanke på att det var frukt och skit förra fredagen så är jag riktigt missnöjd.
På den vanliga menyn hade man alternativen kotletter med någon sås eller pasta bolognese. Det var lång kö när jag var där och maten serveras i samband med att man betalar. Man har alltså goda förutsättningar att se hur dom olika rätterna ser ut. Detta till trots så får kärringen framför mig i kön för sig att det är en god idé att nästan klättra över disken och sticka näsan över den höga disken för att inspektera dom stora grytorna med mat en lång stund innan hon bestämmer sig. Nu har jag börjat irritera mig lite smått på damen i fråga. När hon sedan bestämmer sig så säger hon "Jag väljer kottar!" ett riktigt patetiskt försök att vara rolig och hon ler själv stort och tycker att hon förgyllt föreståndarens vardag något. Han ler lite besvärat och börjar göra iordning maten. Nu har hon uppnåt en käftsmällspoäng på min irritationsskala. Det innebär att jag hade gett henne en käftsmäll och jag bara haft lite mer civilkurage.
En annan, roligare, grej var att jag i nwt:s cdrecensioner såg att King Diamond släppt ett nytt album. Vill minnas att titeln var Give me your soul... Please. Recensenten (stavning??) var lyrisk och hävdade med bestämdhet att det var hans bästa album på länge, fullt i klass med fatal portrait, abigail och them! Blev riktigt ivrig och sugen på att införskaffa skivan. Lite trist att stans enda skivbutik lagts ner. Jag får vänta till tisdag innan jag har albumet i min hand. Recension utlovas! :)
Nu har jag mumsat i mig god mat och är inne på min andra öl för kvällen... Ska försöka komma med några visdomsord senare vad det lider..


Tors dag

Yo!

Steg upp 05.45 i vanlig ordning. Avverkade arbetsdagen rutinmässigt. Åt lunch med en god vän på skåre pizzerian. Åt en pepparstek. Kom hem och hade tänkt träna. Somnade dock men dörren plingade på kort efter att jag slumrat till. Det var brorsan som bor i köpenhamn som var i stan. Han hälsade på en sväng. Vi smällde i oss lite krubb och jag tog en bira. Nu tittar jag på Honey... And I like it! :)
Har varit för trött och stressad för att skriva nåt vettigt idag. Håller bara er, mina fans, lugna genom att skriva lite varje dag... :)
Dagens citat hämtat från "Cugels Saga". En av de allra bästa böcker som skrivits för övrigt.

"Vi har funnit att bristen på ordning uppmuntrar oordning och abnormiteter."

Idag har Joppe och Lucifer namnsdag.

I love USA man!

Har varit på stan och smält i mig en brownie på burger king med en polare. Sen kom en annan polare dit för sitt kvällsmål. Vi språkade en stund sen begav jag mig till butiken för att ta hand om dagens affärer.
Det roliga inträffade på hemvägen.
När vi är på väg till bilen så ser vi ett par fulla fjortisar som talar med tre äldre tanter. "I love USA man! I really do! I will sing the swedish national song for you now!" Säger fjortisen med en cigg i en handen och en öl i den andra.
Sen börjar hon skråla högt. När vi gått hundra meter och fortfarande hör henne yla så vänder jag mig om för att se om tanterna fortfarande står kvar. Ja, dom står där och lyssnar så artigt. Nu är det äntligen över tänker jag men då startar hon på vers två... " Du troooooonar på mineeen från foooornstoora daaar!"
Snälla låt bli, tänker jag. Hade det varit på tv så hade man vänt sig bort från bilden generad. Nåväl. När vi satte oss i bilen gick det inte längre att höra hennes röst. Men jag kan tänka mig att hon fortfarande står där och sjunger...
Nu ska jag ta en lur innan morgondagens uppgifter tar vid.
God natt.

regnet håller i sig

Arbetsdagen har flutit på smärtfritt.
Åt en utsökt lunch idag. Pepparbiff, med potatis och lingonsylt. Riktigt smakligt var det! :)
När jag kom hem och knäppte på nyheterna såg jag att polisfacket krävde hårdare straff mot dom som brukar våld mot poliser! Det är nämligen som så att en polis blivit skjuten i armen vid ett ingripande nyligen. Han klarade sig med lindriga skador. Han som sköt polisen ligger dock på sjukhuset med fara för livet efter att ha blivit skjuten med flera skott av polisen. Ingen höjer på ögonbrynen över detta. Snart har vi Judge Dredd på riktigt här.. Även officiellt alltså och inte bara i praktiken.
Nej jag avfyrar en salut till äran av alla som står emot dom elaka poliserna och önskar dom det allra bästa i livet.

Per "facelift" Gessle

Sitter och ser slutet på vidrigheterna på skansen innan deckar börjar.
Per Gessle kör sin gamla dänga sommartider.
Han ser inte klok ut i ansiktet. Undrar varför folk tror dom blir snyggare när man spänner huden i ansiktet mot öronen. Jag blev det inte iaf. Ni kan lätt själva prova hur ni blir genom att lägga handflatorna på mitten av kinderna. Spänn därefter huden så hårt du kan mot öronen. Prova sedan att mima till sommartider så kan ni känaer som gessle.
Han var för övrigt rätt lik iggy pop. Bara han kan slimma ner sig som han gjort så kan han vara med i sikta mot stjärnorna. Hans turné ska visst inte vara någon succé så det kanske vore läge för det.

snortisdag

Idag skulle jag vara muntrare sa jag. Dock är det inte riktigt så. Åt ingen allergimedicin igår och idag har jag fått betala priset. Snor snor snor och åter snor. Snor över allt. I halsen,munnen ansiktet, tröjan osv osv.  En riktig skitdag var det på jobbet pga detta.
Efter jobbet var jag förbi en kund med en tv. Därefter begav jag mig till gymet för ett välbehövligt pass. Sen smällde jag i mig en pizza med massor av onyttiga saker på.
Nu sitter jag i soffan och chillar. Blir morden i midsommer senare samt ska försöka få lite tid att läsa vidare om Julius Ceasar.
Har inte stört mig på så mycket i omgivningen idag. Förmodligen pga att jag varit alldeles för snorig för att kunna observera min omgivning.

Måndagen är avklarad

Idag har varit en stressig pissdag från början till slut. Inget speciellt har inträffat.
Läste i NWT på lunchen om mordet och självmordet i Brunskog. En kvinnlig kantor i trettioårsåldern mördades av en man i femtioårsåldern som sedan tog sitt eget liv. Det hela skedde vid kyrkani byn.
En turistande familj hade stannat till och tittade på den vackra kyrkan när dom blev vittnen till det hela. Det är därför det hela har kommit till vår kännedom. Den här typen av mord sker dagligen i Sverige i små hålor. Äckliga, inavlade bybor som tittar bakom sina gardiner när främlingar passerar. Dom mördar varandra hej vilt och alla låter det bero då ingen vill veta av dessa hålor.
Akta er för landsbygden i sommar mina vänner!
Nu ska jag ta en lur.
Imorgon lär jag vara på bättre humör. Ska sova gott inatt och uträtta stordåd imorgon!

Snutjävlarna igen

Nu på kvällen tog vi en promenad på stan i kvällssolen och smackade i oss lite gott. På hemvägen blir vi passerade av två svin till poliser i en polisbil. När dom kommer till korsningen så saktar dom ner och svänger höger utan att använda sig av höger körriktningsvisare.
Det faktum att många inte använder sig av blinkers i den här stan har uppmärksammats av media och är den enskilda händelse i trafiken som irritirerar mest i en undersökning.
Därför kan man tänka sig att tom dom blåsta idioter som blir poliser borde inse att det är extra viktigt att dom föregår med gott exempel samt att dom borde inse det lämpliga i att följa dom lagar och förordningar som är deras arbetsuppgift att se till att allmänheten följer.
Men tyvärr så stärker bara detta min tes att poliser är korkade svin och rötägg.
Nu ska jag ta en bira och slötitta på face off och solskenet.


Söndag em

Yo!

Sitter i soffan och tittar på F1. Life is good... :)
Har avverkat 4 timmar på jobbet idag.
Igår lördag fick jag mycket gjort på jobbet. En lugn kväll blev det. Tittade på Joshua Tree med Dolph Lundgren, Sveriges kanske mest framstående man genom tiderna.
Tog en pizza på Fontana di Trevi på dagen också. Det är gott med pizza där. Tyvärr så hade jag bilen i stan så jag kunde inte ta en öl till vilket var väldigt synd,
Köpte splintercell double agent till 360:n också. Har hunnit spela 20 min typ. Spelet är riktigt stiligt men verkar rätt trist och linjärt. Får vänta till hösten då GTA IV och Mass Effect kommer... :)
Har inte stört mig så mycket på folk under dessa två dagar. Kanske för att jag inte sett till så många.
Vädret är perfekt för övrigt. Ömsom regn ömsom sol. Lagom varmt ute. Man behöver inte känna någon stress för att man inte är ute och solar och sånt. Man kan sitta hemma och slappa i soffan...

God natt!

Har fått mycket gjort idag. Har inte haft lust att skriva alls dock.
Inget extraordinärt har inträffat.
Väl mötta imorgon vänner och fiender!

Sov gott!

RSS 2.0