Rolig tråd.

Läste på bioforumet en tråd som handlar om vad flickvänner pysslar med när de är på krogen. Grabbarna kommer snabbt fram till att de flesta tjejer är otrogna svin som beter sig illa. Hur som helst så ville jag bara dela med mig av ett inlägg, skrivet av nån pajas, som fick mig att dra lite på smilbanden.
Många blev sura och tyckte han var sexistisk... :)
Detta är hans analys om varför fler kvinnor är otrogna:

Kvinnor som skaffar barn tar en risk om de inte är säkra på att ha pappan kvar. Så om de som "begagnade" ska få ha en karl hos sig så får de ställa upp ordentligt,,,,med vad de har att bjuda på,,,,,,,,,,vilket blir svårare om de inte ärså söta,,,,,,,,men det går om de vill,,,,,,,,,,,,,,,,,lägg ut och ta in.
Det finns ingen ursäkt i sverige att bli ensamstående mamma, det är inget som tvingat dem, dessutom så lever de ganska bra på bidrag. Troligen är barnens anlag lika dåliga som mammans. Speciellt pojken riskerar att bli bråkmakare när han saknar en man. Kvinnor är alltid i ett ganska klart underläge,,,,,trots välfärden. Självklart röstar de på skatteälskande partier som kan sponsra deras lekstuga.
Den är osannolikt att en mamma som är ensam med barn kan skaffa sig en bra karl. Det är för många negativa faktorer. Vad mamman har att bjuda på i sin inkompetens - är antagligen bara sin fysik. Perversa pengar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0