Tråden fortsätter.

Diskussionen går vidare och nu har han varit framme igen med ett roligt inlägg! :)

Mänskor har olika mål och möts och försöker hitta rätt. Ibland blir man utnyttjad, men om man inte försöker så hittar man inte rätt. Förresten är inte sex en dålig vinst heller. Kvinnor ofta maskerar sina syften - med mer ädla syften. Tycker tjejer är mer veliga och småfalska i vad de vill. Inte konstigt - för kvinnor är svagare fysiskt och troligen mentalt med - de är mjukare och mer relationskåta.

Vad gör tjejer på krogen? Många raggar - vissa blir på smällen och föder barn som växer upp under sämre förutsättningar. Så går tjejen ut å raggar efter en Pappa. Detta är en kostnad för samhället - skattepengar/stöld/våld/vård. Denna kunde åtgärdas genom att mänskans anlag stärks. För det behövs fri forskning.

Det kan vara så att tjejer raggar mycket på krogen för att de gillar spelet mer och de har mer att vinna - medan män har annat roligt att göra med sina prylar & porr & internethoror - och därför blir kvinnorna många på krogen. Detta är ju kul iofs. Men det är låg nivå....och därför drar jag mig.

Har ni sett hur enkelt det ska vara att göra kvinnor intresserade - det finns stora träningspgm som lär ut tekniken. Mycket går ut på att vara "cocky": tuffcool retsam och svåråtkomlig och läsa signaler, då vill kvinnan ha mannen och så håller det på med att styra tjejen dit man vill.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0