Magnum - Filosofen -

image7

Kanske bäst på tv just nu... Magnum! En tid då flickorna hade långt hår och höga klackar. Grabbarna hade hår på bröstet och körde Ferrari. Nog om detta. Idag är det filsofen Magnum vi ska tala om.
Det händer sig som så att jag ibland på lunchen får tillfälle att titta lite på den här ypperliga tvserien. Förutom att det är spännande äventyr varje gång så har Magnum en berättarröst som hörs ibland. En röst som kommer med många kloka visdomsord.
Häromsistens så var Magnum i ett fängelse för att utreda ett fall. Då kom berättarrösten när han stod och grävde diken. Han sa då att han kände klaustrofobi. Inte pga att det var trångt. Utan för att han var kontrollerad och styrd, i våldet på en annan person. Någon som har betalt för att planera hela hans dag. Han kände också så vid andra tillfällen. Bla när han umgås med Higgins... :)
Hur som helst så är det så dom flesta har det idag. Stiger upp och går till ett ställe en viss tid som någon annan bestämt. Sen ägnar man dagen åt att göra något som en annan snubbe fått betalt för att planera det du ska göra.
FY FAN!
Tack för mig...

PS. Lägger in en bild på en rumpa som jag tycker mycket om också.

image8

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0